dilluns, 30 de juny del 2014

Programa Tecnobons

El TECNOBO és un ajut de 3.000€ per rebre serveis tecnològics diferencials** que tinguin un cost mínim de 6.000 € (màxim 10.000 €). Per tant, l'ajut és del 50% del cost.

L'empresa rebria una factura de 6.000 euros del proveïdor de serveis tecnològics diferencials* i només hauria de pagar 3.000 euros, els altres 3.000 euros els pagaria directament ACC1Ó al proveïdor.

Les sol·licituds d'ajut s'aniran aprovant per ordre cronològic d'entrada. Aquest 2014 atorgaran 66 TECNOBONS. Per tant, és important fer la sol·licitud el més aviat possible, un cop s'hagi obert la convocatòria.

El TECNOBO es podrà utilitzar durant 1 any des de la data concessió.

Beneficiaris: Empreses d'entre 6 i 49 treballadors. Empreses amb escassa o nul·la experiència en rebre serveis tecnològics diferencials com els subvencionables (declaració jurada) i sense vinculació amb el proveïdor.
Limitacions: 1 TECNOBO per empresa per any. 10 TECNOBONS per proveïdor per any.
La justificació de l'ajut és molt simple ja que el proveïdor del servei tecnològic diferencial** s'encarrega d'enviar-la a ACC1Ó directament.

**Serveis Tecnològics Subvencionables
1) Estudis de vigilància tecnològica i d'estat de la tècnica de les TFT(*): S'entendran per estudis de vigilància tecnològica i d'estat de la tècnica aquelles accions encaminades a dotar-se d'informació de l'exterior sobre ciència i tecnologia (anàlisis de la situació actual i tendències), amb l'objectiu de transformar-la en coneixement que permeti identificar oportunitats, prendre decisions amb menor risc i anticipar-se als canvis.

2) Estudis de viabilitat tecnològica i industrial sobre aplicacions de les TFT(*): S'entendran per estudis de viabilitat tecnològica o industrial aquelles accions necessàries per determinar si és possible desenvolupar tecnològicament o industrialment un producte/servei i/o procés en condicions de seguretat amb la tecnologia disponible, verificant factors diversos com resistència estructural, durabilitat, operativitat, implicacions energètiques, mecanismes de control, escalabilitat industrial, etc., segons el camp del què es tracti.

3) Testeig i validació de processos pilots, nous mètodes i materials en l'àmbit de les TFT (*): S'entendrà per testeig i validació de processos pilots, nous mètodes i materials aquelles accions adreçades a verificar i validar que processos pilots, nous mètodes o nous materials compleixen els objectius pretesos dins les especificacions fixades.

4) Testeig i validació experimental de nous prototips, nous productes i/o serveis en l'àmbit de les TFT(*): S'entendrà per testeig i validació de nous prototips, nous productes i/o serveis aquelles accions adreçades a verificar i validar que nous prototips, nous productes i/o serveis compleixen els objectius pretesos dins les especificacions fixades.

(*) Alineats amb les directrius del RIS3CAT que defineix les Tecnologies Facilitadores Transversals (TFT) com les següents: TIC (incloent la Microelectrònica i Nanoelectrònica), Nanotecnologia, Fotònica, Materials Avançats, Biotecnologia i Tecnologies de Fabricació avançada. Adjunt també document sobre RIS3CAT “Àmbits sectorials líders i tecnologies transversals facilitadores”.

Més informació al pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada